Restricții Cluj - Evitati strada Motilor. Cum NU se circula marti seara - Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar .

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Prefectul judeÈ›ului Cluj: De astăzi se îmblânzesc
Prefectul județului Cluj: De astăzi se îmblânzesc from transilvaniareporter.ro
Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Milioane de femei ar putea ramane insarcinate. Pfizer
Milioane de femei ar putea ramane insarcinate. Pfizer from www.stiridecluj.ro
Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar .

Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Foto Cluj. A fost deschis noul sediu al Clinicii OCULENS
Foto Cluj. A fost deschis noul sediu al Clinicii OCULENS from i1.wp.com
Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar .

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții.

Restricții Cluj - Evitati strada Motilor. Cum NU se circula marti seara - Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar .. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar . Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 85 restricții. Barurile și cluburile se vor închide, iar restaurantele vor putea primi doar .